12 December 2010

Sehari selembar benang...




... lama2 jadi kain pelekat, itulah perumpamaan yang boleh aku tafsirkan di sini... dah hampir sebulan tak jumpa so rindu pun makin pekat melekat.. :p hari minggu yang penuh dgn aktiviti (nasib baik minggu ni xde job). Jalan sana sini kenduri sana sini.. penat tapi syiokk sbb kali ni aku tak berjalan sorang2, tapi ditemani cik sayang... bkn senang dia nak ikut aku, kena plan dulu baru boleh.. mcm cinta antara benua pulak.hahah

Nanti aku akan sharekan lagi gambar2 yang berkaitan di sini... sebab tak boleh lawan taukey blog cik syg, tunggu bagi dia update dulu.. btw syg, thanks for everything... lupa nak suh masak kari ayam lagi..huhu :'D


p/s: tak leh tulis panjang, ngntok pulak

2 orang tersenyum:

Anonymous 16/12/10 9:55 AM  

hhu . sweet . wish forever .
:)

wany 18/12/10 2:47 PM  

sweet kowng....

Popular Posts

Pageviews

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP