07 July 2010

tujuh haribulan tujuh

My favourite Macbeth

Salam semua, hari ni saje duk dpn pc ttbe nak terupdate blog. Tengok date kt calendar 7hb 7 rupanya.. rasanya date ni ada something yg bekaitan dgn aku tp aku xingat ape dia, tp aku rasa ade la, apa ek? ah lantak la..hah2

Tadi tgk2 gambar nak buat editing untuk next album tp ttbe terbukak la kan gmbar time matrikulasi dulu. hahaha hingusan ya amat. duk dlm utan lak tuh. tp nasib baik setahun je.. tu pun dah biol. tp sebenarnye best jgk walaupun setahun byk mende aku belajar, yg best aku belajar fly kuar dari Gambang ke Kuantan.huahua syiokk gak mcm cerita Prison Break sbb time aku fly tu panjat pagar dawai bagai, nyorok dalam longkang sbb ade lak kete lalu time malam2 buta tuh. haha tapi tu la experience namanya, kalu xbuat time tu bila lg kan.heheh tapi aku skrg dah tobat.huhu

Gambar atas ni time ade party klas aku buat kat court tenis, siap nyanyi utk lecturer tp aku mmg xnyanyi sbb lagu ni bg aku susah nak bawak.haha yoyow je. "I wanna hold your hand" dari The Beatles memang layan jgk. sume kwn2 aku nih dah bwk haluan masing2. Yang baju merah tuh dah nak kawin pon. Yang dua org belakang duk tercongok tu dah jadi Lawyer, mungkin loyar buruk ke ape aku xsure..btw aku rasa masing2 punya masa depan insyaallah akan cerah secerah screen lcd aku skrg ni.


Sebagai student science stream kitorg memang akan kene buat aktiviti outdoor, masa time ni aku pegi Gunung Senyum kat Jengka kalu xsilap aku. dah lupo. gunung ni memang masyuk, sejuk, hijau, nyaman, bersih dan lain-lain-lain. Aku pegi bukan mengkaji binatang atau daun2 di sana tapi pegi henjoy, main2 air je, xtahu ape tujuan sebenar matrik bwk kitorg.haha layan aje.

Pastu dapat pegi zoo negara. Ya, sebenarnya time ni la 1st time aku pegi zoo negara ni. jakun tgk binatang2 sume.. haiwan2 tu pun jakun tgk aku. Tapi time ni semua boria ala2 nerd kena pakai baju matrik, nak buat guano dah sponsor kan.

Lepas matrik aku terus melangkah ke Uitm, sbb ada longkang di depan. :D Aku dah cerita blom eh life aku kt UiTM dulu? ntah, tp nk cerita buatpe bkn ada org nak baca.. tp aku nak cerita jgk nnt kot2 blog ni ada lg smpai cucu2 aku ada suatu hari boleh diorg baca perjalan hidup atuk diorg..hahaha bodow je.

Banyak mende lagi aku nk share cerita kat sini sbb beberapa hari ni ada sesuatu yg agak menarik terjadi dlm seharian aku. Next post gua story, banyak nih banyak xtipu. :P Okeh, gua gerak dulu, untuk semua warga malaysia, sayangilah sungai kita.

2 orang tersenyum:

Anonymous 1/8/10 9:22 PM  

7/7 kc kawen la...

Vanilla Popsicle 12/8/10 1:25 AM  

kmph batch bila?

Popular Posts

Pageviews

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP