12 May 2010

Always here, always there

Aku ni bukan la pandai nak bebelog, FAIL. kadang2 idea timbul nk tulis dan buat entry baru, tp yg jd masalahnye timbul idea time2 mandi, time nk tido, time beratur beli McD.. time duk depan komputer tercongok ni hampeh habuk pon tarakk.. aku sebenarnya pendiam, seorang penulis yang agak malas tapi aku suka pegang pensil dan pen, sebab aku suka menconteng kertas.. xkisah la apa yg aku lukis tp kadang2 setiap lukisan aku tu sebenarnya menunjukkan apa yg aku rasa time tu.. sebab tu la kertas soalan spm aku dulu byk lukisan2 tengkorak sebab kepala hotak aku tgh jem.haha kalau nk imbau balik time study, korang boleh tgk buku2 teks n rujukan aku setiap tiga page ada je yg aku conteng. bukan sebab aku ni pengamal vandalism, tp dh jadi tabiat dan amalan tetap lagi2 kalu buku sejarah.hahah td kat opis aku dapat satu surat dari HR, surat saham ape tah, pon aku conteng gambar katun jugak.haha bengang sebab dapat sikit je insentif kot..

lukisan katun time skolah menengah, form 3 lbh kurang kot time ni

Jari2 aku sekarang sudah kurang menggunakan kaedah manual untuk penulis panjang lebar, lebih banyak menaip dkt keyboard atau keypad hp. yela, aku mana ada touch2 screen bagai tu.huu hp aku skrg dh kembang semacam, bukan megi sudah kembang tapi bateri yang kembang. tggu masa nk meletop je pastu baru aku beli lain..

gambar2 kt bawah ni dh lama gile, time aku hangat berchenta monyet dulu.haha kadang2 bila tgk balik pic2 yg aku conteng2 dulu aku rasa kalu nk lukis balik skrg ni mcm susah je..dh lupo skill2 melukih nih kecuali skill garu kepala dan dagu serentak aku masih ingat lg. korang cuba try buat skrg smbil tgk cermin..hahaha jgn tanya aku mcm apa :D

lukisan ni terletak dlm nota biology aku masa form 4.. :D


xtahu sape minah ni, aku cuma lukis apa yg dtg dlm kepala aku time ni..xingt pulak bila


jiwang lah kunun.. :P


Aku buat entry ni pn sebab kebetulan tgh godek2 gambar terjumpa mende alah oldskool ni, sebenarnya aku nk buat entry pasal hari ibu.haha xpelah pasni terus aku buat untuk ibu..hee

2 orang tersenyum:

:: p R i n c E s S _ N :: 12/5/10 4:34 PM  

kretif2..mmg bseni orgnye....bro...ape cerr weddg photog i?? actly ade prubahan time...nti i'll inform u..

Vel Oliver 13/5/10 2:52 AM  

okay pape just inform k..

Popular Posts

Pageviews

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP