28 May 2010

Kecil hati?

Hari yang sangat panas adalah hari ni. aku skrg kt kelantan ade job wedd dan td aku baru abis shoot outdoor pasangan ni kat PCB, bukan bunga citra lestari k, ni pantai cahaya bulan.haha yang menarik kt sini walaupun panas terik yang teramat sangat(aku rasa nak sampai 40 degree kot) tapi langit die tetap biru, so memang peberet aku la bila langit biru ni utk shoot wedd. Kat sini pon pokok kelapa bersepah, aku jalan sentiasa berhati2 takut gedebuk sebijik atas kepala.

apa kena mengena pokok kelapa ngn tajuk aku ni. hmmm... hentah la, dulu ada org kata aku ni mudah kecik ati. yeke, aku pon xtahu.. yang aku tahu aku xtahu apa aku rasa bila aku terdengar, ternampak, terlihat or terbaca apa2 yang melibatkan perasaan(dah stat dah). tp tu la namanye hati yang kecil. :'D

aku tgh recover, dari apa aku pun xtau.. kalau xsyg xkan la kita nk terase kan? kalu xterasa tu maknanye kita xde perasaan syg tu. xde rase ape yg menjadikan something more special. tapi, sedih tetap ada. tp org mcm aku jenis xreti menyatakan, hanya reti mencerminkan. ah sudah2 jap lagi flight aku pkul 9 malam ni mandi pon belum. babai, terbang dulu.....

teringat teh dan biskut di umah....


*aku sepatutnya cakap dgn dinding umah aku, bukan kt sini.. tp xpelah dah terpost. ^^

2 orang tersenyum:

ishiko 3/6/10 12:14 AM  

bila ada hati, macam-macam boleh rasa.. ^_^

Anonymous 20/6/10 10:50 PM  

sebab rasa tu dari hati.. :P

Popular Posts

Pageviews

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP