09 December 2009

Day and Night

akhirnya....



Dah lama sgt xupdate blog.. mungkin aku ni terlalu sibuk dgn kerja harian dan kerja malaman... tapi xkaya2 pon.haha sejak dua menjak ni mmg jadual harian aku agak ketat (xpnh pon aku buat jadual).. skrg pon aku tgh lapar ni, nk post skit je pastu nk g makan...

ada kalanya aku terpikir jgk, makan gaji or bekerja sendiri lebih baik? hmmm.. focus tu penting, tp blh survive ke? jgn tanya aku sbb aku pon xtau.. mungkin masa je yg menentukan...


p/s: xleh nk menulis panjang sbb perut lapar..bubbye!

0 orang tersenyum:

Popular Posts

Pageviews

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP