14 September 2009

Makan-makan

Salammmm... Dah lama la xupdate blog aku nih, sbb byk sgt website yg aku bukak xlarat nk manage satu2..heheh so kali ni sbb ada gambar yang aku nak share so aku share jgk la kat sini selain di facebook. Sape2 yg kerek xnak add gua kat facebook layan kat sini jela ek..hee

Tadi kuar ngan budak2 ni (ex-uitm) berbuka puasa same2. Ada la jgk mber2 yg lama xjumpa.. yg baru jumpa semalam pn ade, xde muka lain dah.. Plan punya plan kitorang pegi lepak je kat The Garden Cafe kat One Utama. Konsep cafe ni menarik tapi xperfect la sgt kan.


baru sampai ditempat kejadian


Gua bedal buffet je, boleh tahan harga.. dalam poket plak ade ngam2 je nak bayar tol balik nanti.. tapi sebab bukan selalu pon kan, so aku xnak berkira bab makan ni..apa ada depan mata selamat bermalam dapat perut aku :D


dari kiri: epid, shah dan gua


seronok melihat menu gamaknye


lauk yang menjadi pilihan


hoyeh







Thanks pada semua yang hadir, good luck guys

3 orang tersenyum:

fza.ithu.zazha 14/9/09 1:02 PM  

Hohohohoho..
Besh2.. :)

Vel 14/9/09 9:43 PM  

hoho.. mcm santa clause aje..heheh

wimie 25/9/09 10:34 PM  

ak nk view pakej wedding..
ape jadah sesat cni..
alang2 muka aku ade kt ats..
ak nyibok gak la..kehkeh

wimie

Popular Posts

Pageviews

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP