06 August 2009

Sunset di Jeti Bagan Datoh, Perak

Time ni aku join tag dgn OP Spadelens, dah kali kedua kot aku tag dgn dia.. dua jam tepat naik kete dari Gombak ke Bagan Datoh. Nsb baik kitorg penumpang je.. sempat la jgk lelap mata, hehe..

Lewat petang tu cadangnya nak shoot pengantin semasa sunset, tapi tiba2 pengantin nak balik rumah, ada kwn dtg katanya.. disebabkan hal tu, scene pengantin berlatar belakang sunset dh terlepas.. tapi kitorg mana blh lepas, so ni beberapa shoot semasa sunset, lbh kurang kul 7 ptg kot.. pic ni ori dari camera..




Jeti Bagan Datoh, Perak

Gambar sunset bawah ni lak aku amik kat Taman Tasik Shah Alam. Mula2 ingat xkan dpt sbb langit agak berjerebu, tp ini pon jadila..huhu xtahu la apasal aku suka lagi lepak kat Shah Alam ni walaupon dah lama tak duk sane..


air yang agak tenang





layan jela gmbar xseberapa dariku ini.. huhu


5 orang tersenyum:

Munira Kirana 7/8/09 9:14 AM  

gambar kamu sangat chantek...
chanteknye..
geram tgok....
tahniah...
pro sgt =)

cBonKsuNaniE 7/8/09 2:02 PM  

Nice~

Vel 10/8/09 12:49 PM  

thanks munira kirana, tapi saya bukan pro pn.. :)

Vel 10/8/09 12:50 PM  

tq cBonKsuNanie

fidayu 12/8/09 1:41 PM  

cantik..tapi kalau ada pic i lagi cun..huhuu

Popular Posts

Pageviews

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP