24 June 2009

Photographer: Behind the scene

20 June yg lepas, aku skali lagi hilangkan bosan hujung minggu dgn join tag bersama bro Aeyie, cover untuk wedding Badrulhsham & Shida di Rembau. Aku mmg xpernah menapak sehingga ke Rembau, ni la 1st time... dan 1st time jgk makan kenduri org Rombau.. hehe

Yang bersama tag ngan aku is brader yang sangat kuat iaitu Badangz, dan juga brader videographer (sori lupa nama bro). Penat tapi best.. Thanks to bro Aeyie sbb sudi amik dan hantar aku siap belanja minum..

Saje aku buat post BTS ni sbb xtahu nk buat ape dah.. heheh


Brader videographer lepak brsama badang tepi longkang

Ade lak Rabbani dtg buat show free kat kenduri ni.. den memang minat ni :P

Nyanyian dari kumpulan Rabbani. pengantin lelaki tu staff diorg

Time2 peak hour ni sempat lagi dok layan macro

Tanda bagus dari peminat

Bro Aeyie ceria bersama pengantin... :D

Aksi hindustan yang cuba dilakukan sementara tunggu pengantin dtg
:D



Gambar2 wedding yang lain ada di SINI

*Pada masa ayat ini ditulis iaitu 13 ogos 2009, penyanyi nasyid yang amat disegani yang mempunyai suara yg begitu unik sekali, Ustaz Asri Ibrahim, 40 telah meninggal dunia di Hospital Pantai kira2 jam 11 pagi kerana sakit jantung. Saya sempat bertemu arwah di majlis kenduri di Rembau baru2 ini, sempat besalaman dan gembira dapat bertemu walaupun ia adalah kali pertama dan terakhir. Kumpulan Rabbani adalah kumpulan nasyid yang paling saya minati sejak dari zaman sekolah lagi. Takziah saya ucapkan pada kumpulan Rabbani dan ahli keluarga. Semoga roh arwah Ustaz Asri sentiasa berada di dalam keredhaan Allah s.w.t
...


4 orang tersenyum:

shaifulsafar 25/6/09 8:14 AM  

veloliver...

hahah... syok la dapat jumpa ngan ustaz asri...n rabbani. abang badangz pon ado... keep it up bro...

Vel 25/6/09 11:43 PM  

memang syiok.. dgr ustz asri nyanyi life memang macam dalam cd, sedap sgt suara..
thanks bro.. harap boleh jumpa nanti TT ke

aeyie 8/7/09 1:29 AM  

hehehe.. ooo tgk lens mcm dah tukar sistem baru nih.. lawa lens..

Vel 9/7/09 1:20 AM  

tukar sistem? ish susah tu..hehehe

Popular Posts

Pageviews

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP