28 April 2009

Photography : Zoo Negara Outing 26/4/09

Alhamdulillah, semua berjalan seperti yang dirancang. Pertama sekali ucapan terima kasih dan bangga kepada semua forumer2 dari Photoschool yg menjayakan program outing terbesar ni bersama2. Saya secara peribadi jgk nk mengucapkan terima kasih kepada saudara yg dikategorikan sebagai sifu otai di photoschool iaitu En. Adhadi dan juga tunjang belakang kepada dunia fotografi ini iaitu Sifu Saiful Nang. Sblm ni xpernah jumpa lg otai2 photographer ni, excited jgk la blh outing ngan pakar2 ni kan.

Walaupn xbyk yg boleh sembang(mgkin sbb ramai sgt kot), tp aku nk berterima kasih jgk pada fasi group aku iaitu En. Sirrreh dan En. Shaiful Safar kita yg memang sgt berpengalaman. Apa yg diorg brief sedikit sbyk masuk jgk la dlm kepala otak aku ni.. dgn member2 lain pn xsempat nk borak2 sbb masing2 asyik skodeng rimau je..heheh

Tp yg bestnye, dpt kumpul ramai senior photographer(semua gear gempak2 siutt) dan jgk yg baru nk melangkah ke alam foto digital ni...kalau la ada lg pasni aku nk join lg..saya mesti pilih!!



Photogroup ehsan silver picture

Sifu Saiful Nang (tengah) bergambar bersama peminat ;)


En. Sirreh dgn aksi komando beliau


Ha! Skodeng pe tu En. Shaiful :D


Turut hadir...tak tahu name :P

Ni pn xtahu name, candid je kak..jgn mare

Ni Cik Bunge kan? Mat bunge xdtg ke..heheh

Aksi Sifu Adhadi(tengah) dan yg lain shoot bapak singa












Gambar2 xseberapa dari aku.. Harap dpt belajar lg dgn otai2 semua nanti..

6 orang tersenyum:

"L" 28/4/09 9:20 PM  

ehemm.. time kasih kat aku juge~gagaga~

Vel 29/4/09 12:24 AM  

hee..timacih

helmi ibrahim 27/5/09 12:28 PM  

nice bro!

helmi ibrahim 27/5/09 1:24 PM  

nice bro!

Jiwakacauss 30/5/09 11:40 PM  

Allo bro. Nice pics. Yang pakai topi dgn sunglass yang poyo tu aku la...Jiwakacauss.. tehehehe... Aku ingat ko lagi velmiro, penah tegur ko kat zoo hari tu. Sila2 la ke blog aku wehh.. adios.. Errkk..tq letak gmbar aku dgn SN muaaahehehehe

http://www.northernweddingpictures.blogspot.com

Vel 1/6/09 12:44 AM  

ya aku memang tau itu adalah hang aka jiwakacauss..hehe saja letak gambar ngn SN untung2 bro pulak ganti SN nnt jd GB..hehe

Popular Posts

Pageviews

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP