17 January 2009

Bekerja di Hari Sabtu...


ewah2 cak pong cak pong

Minggu ke-3 ni memang turn gua pulak keje... hadoy, bosan tu xpayah ckp la... sbb tu gua layan blog ni, usya2, jeling2, peewit2, post pape yg patut walaupun xpatut pn sebenarnye... mana de keje paling lepak kt Malaysia dari dari keje mcm gua.. hahaha harun.

colour of life

Asyik mengeliat je aku dari tadik. budak2 cina dlm opis ni pon kalau xsilap aku tengah main Warcraft.. aku rasa mcm keje kat cyber cafe pulak. Tadi member aku datang main game PES (game bola) kt sebelah. Heaven x keje kitorang?? muahahaha bangga2... boleh tukar jadi engineer IT la pasni. keje kerajaan pon x seHeaven mcm kerja gua beb. heheh


Orang lain hari2 minggu cmni la nk kuar jalan2, makan angin, buang angin, kuar ngan makwe tgk ikan dalam tasik.. tgk monyet atas pokok, tapi gua selamber keje, tengok cicak kat dinding. apakes ni beb?! mati tersedak tahi cicak gua cmni beb!

Berkorban demi cinta xpe, jgn demi tahi cicak

Skrg dh kul 12.00pm... skittt lagi nk balik dh, kul 4 gua blah. balik tido. ceh, tu je keje. Hah! ttbe budak2 cina ni sume blah pulak... tinggal aku keseorangan, syahdu giler.. hahahahah buduh je.. Dah, malas dah nak tulis.. nk pi makan.. makan pon sorang2 (sedih giler.huhuhuhu) Hek eleh rilek la bro, kecoh la lu... jom nangis.





Sekian, nukilan dari seorang pekerja di hari Sabtu....





0 orang tersenyum:

Popular Posts

Pageviews

Followers

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP